Puheenjohtajan terveiset 2018

Hyvät Perinnekoneyhdistyksen jäsenet

Taas on vuosi vierähtänyt kenellä enemmän ja kenellä vähemmän traktoreita, maamoottoreita ynnämuita värkkejä kunnostellen ja viritellen.

Mennyt vuosi on ollut yhdistyksessä edelleen rakentamisen vuosi. Perinnenavetalla on tehty lattioita, ovia, hyllyjä, ynnämuita rakenteita.

Talkoohenki on ollut uskomattoman hyvä, joten Suuret Suuret Kiitokset Teille talkoolaisille.

Rakentaminen Perinnenavetalla jatkuu vielä tulevana kesänä ja kai vielä seuraavanakin kesänä. Uskon ja toivon, että talkoohenkeä riittää vielä tulevina vuosina.

Toinen paljon työtä vaativa ponnistus on Puhoksen Perinnepäivät. Jos sinulla on ajatuksia tapahtuman kehittämiseksi tai sinulla on mahdollisuus tulla esittelemään
jotakin vanhaa konetta tai työtapaa, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Yhdistyksellä on edelleen vuokrattu lämmintä hallitilaa koneiden kunnostusta varten Vibratecin hallista Kytänniemessä Kiteellä. Tarkempia tietoja Eelis Nenoselta tai Heikki Arpiselta.

Lopuksi vielä tärkeä asia: Jos sinulla on sähköposti-, katuosoite tai puhelinnumero muuttunut niin ilmoittaisitko siitä heikki.arpinen@perinnehirsityo.fi
Oikeista tiedoista on uskomattoman suuri apu yhdistyksen toimihenkilöille.

Eipä tässä muuta kuin Hyvää kevään ja kesän odotusta.

Perinnerikasta vuotta 2018
Keski-Karjalan Perinnekoneyhdistys ry:n