Puheenjohtajan terveiset 2019

Hyvät Perinnekoneyhdistyksen jäsenet

Taas on vuosi vierähtänyt talviaikaan lunta paikasta toiseen työnnellessä ja kuka pienempien ja kuka isompien projektien kanssa touhutessa.

Viime vuoden (2018) lopullahan saatiin kolme vuotinen Perinnenavetta urakka päätökseen, työ oli melkoisen kova ponnistus niin talkoolaisille kuin muillekin rakentajille. Mutta ennen kaikkea olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Suuret Kiitokset kuuluvat ahkerille talkoolaisille.

Toinen paljon työtä vaativa ponnistus on Puhoksen Perinnepäivät. Suunnittelu on jo jonkin aikaa ollut käynnissä. Uusia ideoita ohjelman suhteen tarvitaan niin kuin myös ohjelmanumeroiden toteuttamiseen tarvitaan innokasta porukkaa. Otappa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Yhdistyksellä on edelleen vuokrattu lämmintä hallitilaa jäsenten käyttöön koneiden kunnostusta varten Vibratecin hallista Kytänniemessä Kiteellä. Tarkempia tietoja Eelis Nenoselta tai Heikki Arpiselta.

Lopuksi vielä tärkeä asia: Jos sinulla on sähköposti-, katuosoite tai puhelinnumero muuttunut niin ilmoittaisitko siitä heikki.arpinen@perinnehirsityo.fi
Oikeista tiedoista on uskomattoman suuri apu yhdistyksen toimihenkilöille.

Eipä tässä muuta kuin Hyvää kevään ja kesän odotusta.

Perinnerikasta vuotta 2019
Keski-Karjalan Perinnekoneyhdistys ry:n